Vi har valgt at vise flere lejlighedskomplekser på Poros, hvor vi er i kontakt med ejerne, hvis du vælger at tage til Poros får du den bedste pris ved at kontakte ejerne direkte.
Nogle af dem kan også bookes hvis du vælger at rejse via charter  Apollorejser 

Villa Lemoni, midt i Poros By, på den græske Ø Poros


Dette skønne hus er over 100 år gammelt, og beliggende mellem de andre gamle huse i Poros by, Nærmere betegnet i den gamle bydel kaldet Brinia, nær  Milos (efter den gamle vindmølle).
Huset er beliggende et lille stykke nede af bjergsiden, hvilket gør, at udsigten over Poros gamle bydel samt den Saroniske bugt, over til Methana og Trizina, er helt fantastisk.
Man kan side i timer bare at nyde denne pragtfulde udsigt, som ses på billedet for oven. 
Du får bare lyst til at sidde og nyde livet på en af de forskellige terrasser.
Hvis du vil se flere billeder fra dette skønne hus, kan du klikke på denne link

 

Villa Dolphins er et af de  mere spændende lejlighedskomplekser som findes på Poros, men stadig til meget rimelig pris,
Fra terrasserne er der udsigt ned over den fantastisk flot indrettede have, lige neden for haven findes et dejligt poolområde med hyggelig bar.
Fra Villa Dolphins er der ca. 200 meter til Askellistranden som er en dejlig sandstrand

 
 Niki´s Village er et spændende og nyt lejlighedskompleks, med bar og minimarked, beliggende i roligt område med tavernaer i nærheden, og ikke ret langt fra flere strande, og forholdsvis tæt på centrum.
 
Mamamarias Inn er nogle spændende og ny lejligheder, beliggende i centrum af Poros by i et meget roligt og stille område med tavernaer og forretninger i nærheden, stilheden er fantastisk, når  man tænker på man er i centrum, men hemmeligheden er at gaderne er så smalle at de næsten kun er for gående, og forretningerne er ikke i disse gader. Men alligevel er stranden kun 10 minutters gang herfra.
Drossinos er et af de lejlighedskomplekser som findes på Poros, til meget rimelig pris.
Drossinos er beliggende i Kanalli område med tavernaer i nærheden, og ikke ret langt fra flere strande, og ikke særlig langt fra centrum.

KTM Sony Village KTM Sony Village de mere spændende lejlighedskomplekser som findes på Poros, der er ikke 2 ens lejligheder, og Katarina elsker at hygge om gæsterne.
KTM Sony Village er bygget op af et bjerg, dette giver mange spændende trapper og en fantastisk udsigt.

Feriebolig på Peloponese

Huset er beliggende 160 km fra Athen og 199 km fra Athens lufthavn, køretid ca 2½ time. Nærmere betegnet Taktikoupoli, ca 20 km nordvest for Galatas, hvorfra man kan sejle til øen Poros