<>  

 Du finder Apagio efter den store kirke i havnen (Evagelismos Kirken), og lige før potte-mageren ved det store supermarkede, med de store markiser

Da vi kom forbi, i november 2007, for at tage dette billede var næsten alle borde optaget af grækere, kan man give bedre anbefaling

Som det ses på billedet har Apagio et gennemsigtigt plast forhæng for at holde på varmen, når det bliver køligt, men samtidig beholder man udsigten over det smalle stræde over til Galatas

De eneste ledige borde der var denne aften var udendørs, og dette er ikke noget for en græker, selv om der var 18 grader

Er du i tvivl om hvad du skal spise, er Spiros og Elisabeth altid hjælpsom, og vil meget gerne vejlede, de taler bl.a. rigtigt godt engelsk.
På Apagio vil de meget gerne  hjælpe med at sammensætte en menu efter dine ønsker, denne dag  ønskede vi at spise fisk, vi talte med  Spiros og Elisabeth om vore ønsker, og det lykkedes  i samarbejde med køkkenet at lave den mest vidunderlige fisketallerken, med speciel service, til os, som ikke er gode til fisk med ben i.

Her spiser vi selvfølgelig også som grækerne, hvor vi har tallerkenerne med maden midt på bordet, og små tallerkener, som vi kan tage maden over på, og på den måde kan vi smage alt den forskellige mad som bliver serveret for os.
På Apagio er der en fantastisk udsigt over dele af havnen og det smalle stræde, som deler Poros fra fastlandet, denne udsigt kan man nyde på alle tider af døgnet, den skal ses.

Når man er på Apagio bør man prøve en anretning med  græske forretter meze, se billedet og glæd dig til at nyde disse lækkerier.
Ligeledes er der også en ret på menukortet, som kan beskrives som musaka med hele stykker oksekød, og uden aubergine, denne ret smager også fortræffelig.

 

Blandt mange andre gode ting, laver Elisabeth en fantastisk saftig og lækker kyllingefilet.
Der er en god grund til at spise fisk på Apagio, det er nemlig Spiros, som tager ud hver morgen for at fange de fisk, som senere bliver tilberedt her på Apagio.