Transport Opdateret 29. sep. 2015

Når man er på Poros er der mange muligheder at lade sig transportere på.

Her ses et par af Taxi bådene, med flere i baggrunden ved kajen i Galatás

Der er mange muligheder med de hyggelige taxi både, som sejler hele tiden når der er behov, prisen for at komme til fastlandet er 0,70 €. pr. person.

Du går bare ombord i den taxi båd som grækerne går til, når båder er fyldt, eller efter nogen tid, sejler den. 

Med de små bilfærger kan man komme fra Poros til Galatás på fastlandet, de sejler hver halve time, og turen tager ca. 10 min. mellem kl. 14 - 17 sejler de kun hver time.
Der er 2 busser som kører henholdsvis  mod øst og slutter ved klosteret og  mod vest og slutter ved Den Russiske Bugt, busserne har udgangspunkt  på midten af havnefronten næsten over for Taverna Rota
Der er ca. 10 Taxier, med holdeplads ved havnefronten, du kan enten praje dem, eller ringe til taxi 00302298023003, det er chaufførerne selv som tager telefonen, hvis der ikke svares, så ring igen lidt senere, så er der måske kommet en vogn tilbage. Prisen er meget rimelig.
Prisen fra
Taxi holdepladsen ti Villa Lemoni, er ca. 4
Der er flere muligheder for 2 og 4 hjulet transportmidler, samt mulighed for at leje cykler på øen

Vi har prøvet at leje flere forskellige køretøjer fra MOTO STELIOS, både 4 hjulede motorcykler, og mountainbikes

Når man er på Poros og ønsker at leje en bil, er det billigste at tage en taxa båd over til Galatás, og leje en bil af Top Car, prisen er ca. 30 €. + forbrug pr. dag
En anden mulighed er at leje ved Popscar.
her kan man leje en bil i Athen lufthavn, og kører via den nye vej til Galatas, her kan du tage den lille bilfærge over til Poros, eller du kan aflevere bilen på deres kontor i Galatas, hvis du ikke ønsker at have bil under hele ferien,
De har ikke kontor i lufthavnsbygningen, men afhenter dig lige uden for bygningen.
Hvis vi ønsker bilen under hele opholdet,  har også vi også lejet bil via www.billeje-online.dk

Bilen stod klar i Athen lufthavn så vi meget hurtigt kunne starte vores ferie i det græske, og så , og derefter tage en af de små bilfærger over til Poros.

 

Der afgår flere færger til øerne og Pireaus (ca.2½ times sejlads, og prisen i april 2012 var ca.12,50 €).
Hellenicseaways
Der afgår flere Flying Cats til de andre øer og Pireaus.  Prisen fra Pireaus til Poros (ca.1 times sejlads, og prisen i april 2015 var 24.50 €).
Hellenicseaways
Der afgår flere Flying Dolphin til de andre øer og Pireaus Prisen fra Pireaus til Poros (ca.1 times sejlads, og prisen i april 2015 var 24.50 €).
Hellenicseaways